Luchtbehandeling in productieomgeving

Koelmiddelen

Verbetering van de luchtkwaliteit in de werkomgeving door de eliminatie van oliemist, rook en fijnstof. Oliemist ontstaat door verdamping van koelemulsie en/of koelolie. Deze worden gebruikt bij metaalbewerkingen zoals draaien, frezen en slijpen. Fijnstof en rook ontstaan door het bewerken van kunststof, rubber en het lassen/laseren van metalen. Deze systemen zijn ook geschikt voor de pharma en chemische industrie.

Galileo

Galileo Extra / Galileo Plus Series

De Galileo series zijn gepatenteerde centrifugaal filters voor eliminatie van oliemist ontstaan uit koelemulsie en koelolie. Verder zijn ze ook geschikt voor verwijderen van partikels (vaste stofdeeltjes)uit de lucht.
Het toestel is uitgerust met een ventilator, die zorgt voor afzuiging van 1 machine.
Het debiet gaat van 325 tot 3500 m³/h met een filterefficiëntie die kan oplopen tot 99.97 %.


PDF Galileo Plus

PDF Galileo Extra

Darwin

Darwin series

Dit systeem bevat 2 filtertechnologieën. Enerzijds centrifugaal filtratie en anderzijds statische filtratie. Het is uitermate geschikt ter preventie van oliemist, rook en fijnstof.
Het toestel kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en is uitgerust met een ventilator, die zorgt voor de afzuiging van 1 machine.
Het debiet gaat van 600m³/h tot 3000 m³/h met een filterefficiëntie die kan oplopen tot 99.97 %.


PDF

Icarus

Icarus series

Deze statische filters zijn uitgerust met een ventilator. Dee ventilator zorgt voor de afzuiging. Dit systeem is geschikt ter preventie van oliemist, rook en fijnstof. Er wordt gebruik gemaakt van 1 toestel per machine.
Het debiet gaat van 600 m³/h tot 2000 m³/h met een filterefficiëntie die kan oplopen tot 99.97 %.


PDF

Argos

Argos series

Dit is een statische filter, uitgerust met een ventilator die wordt gebruikt als centraal filtersysteem voor verschillende machines. Dit systeem is geschikt ter preventie van oliemist, rook en fijnstof.
Het debiet gaat van 3000 m³/h tot 15000 m³/h met een filterefficiëntie die kan oplopen tot 99.97 %.


PDF

Pascal

Pascal series

Dit is een statische filter, uitgerust met een ventilator die wordt gebruikt als centraal filtersysteem voor verschillende machines. Deze filters worden gebruikt voor eliminatie van fijnstof en rook.
Het debiet gaat van 3000 m³/h tot 9000 m³/h. Bovendien kan deze installatie uitgerust worden met actiefkool filters. Deze zorgen ervoor dat geuren worden geëlimineerd.


PDF

Pascal

Pascal M series

Dit is een statische filter zoals deze van het type PASCAL, maar op wielen gemonteerd. Dit zorgt voor een goede mobiliteit van de filter. De Pascal M is beschikbaar in 2 uitvoeringen, met een maximum debiet van 2500 m³/h.


PDF